360° Virtuális túra

delimiter image

A túra jellemzői

A virtuális túra az egymás között átjárható panorámafotók rendszere, melyben a szemlélő könnyedén nézelődhet és helyiségről helyiségre bejárhatja a virtuális teret.

A helyiségek közötti átjárhatóságot a panorámaképekre helyezett hotspotok (nyilak) vagy az alaprajz biztosítja. A virtuális túra elkészítése során különböző interaktív elemeket is felhasználunk, mint képek, hangok, zenék vagy videók, melyekkel különösen egyedi túrát tudunk készíteni megrendelőinknek.

 

Egy látványos virtuális túrával sokkal könnyebben tud felépíteni egy márkát, bevezetni egy terméket vagy eladni egy szolgáltatást. Előnyre tehet szert és kitűnhet a konkurens cégek közül.

Arra fogja késztetni az érdeklődőt, hogy visszatérjen oldalára növelve ezzel weboldala forgalmát.

360° x 180°-os teljes képernyős fotók
A 360° virtuális túra az adott helyszín minden részletét rögzíti, így lehetővé teszi a nézelődő számára, hogy szétnézhessen és 360°-ban forogjon a térben.
Háttérhang vagy zenei aláfestés
Adjon hangulatot virtuális túrájának zenei anyag hozzáadásával, vagy adjon hozzá egy kommentár hangot, ami további információkat árul el a nézelődőnek a túra közben.
Személyre szabott megjelenés
Tegye egyedivé virtuális túráját különleges fejlécekkel, panorámamenükkel, közösségi oldal logókkal és kisbolygó effekttel. Virtális túráját akár vállalkozása honlapdizájnja szerint is elkészítjük.
Hotspot átjárók, alaprajzok
Hotspotokat adhatunk hozzá egy virtuális túra jelenethez, interaktív alaprajzhoz, hogy megteremtsük „virtuálisan`` a séta hatását a térben.
Flash videók
Még gazdagabb multimédiás tartalmat kapunk, ha videót illesztünk a virtuális túrába. Például egy jelenetben szereplő tv-készülék képernyőjén indul el a videó.
Az összes eszközön támogatott
Virtuális túráink kompatibilisek asztali gépeken, Apple, Android, Windows Mobile és a legújabb BlackBerry eszközökön.