Google Cégem üzleti profil

Optimalizálási csomag
Jelenítse meg vállalkozását a Google-on
google-uzleti-aloldallogos-1600x603
A Google Cégem révén közvetlen kapcsolatba kerülhet ügyfeleivel, akár a Google Kereséssel, akár a Google Térkép vagy a Google+ használatával találtak rá az Ön cégére.
A Google Cégem profil a Google keresési listában jelenik meg, és tartalmazza az összes fontos információt vállalkozásáról. Így bárki keres is rá cégére, meg fogja találni. A profilt folyamatosan fejleszteni és friss információkkal kell ellátni annak érdekében, hogy a Google keresési listában minél előkelőbb helyen jelenjen meg. Bármilyen pontatlanság akár üzleti veszteséghez is vezethet, illetve a vevők egyszerűen nem találnak rá vállalkozására.
Legyen megtalálható ügyfelei számára a Google rendszerében
google-uzleti-aloldal2uj-1500x646
A Google Cégem megjeleníti vállalkozásának adatait a Google Keresésben, a Google Térképen és a Google+-on, így ügyfelei mindig megtalálhatják, bármilyen eszközt használnak is.
Tegye egyszerűvé ügyfelei számára a kapcsolatfelvételt
google-uzleti-aloldal3-2uuuuj-1400x646
A megfelelő információkat biztosítsa ügyfeleinek a megfelelő időben! Ezt megteheti úgy, hogy megadja a cége autós útvonaltervét a Google Térképen, a nyitvatartási időt a Google Keresésben, illetve egy telefonszámot, amelyre kattintva felhívhatják mobiltelefonon.
Kezdjen beszélgetésbe ügyfeleivel
google-uzleti-aloldal5-1uuuuj-1400x646
A Google Cégem segítségével hűséges rajongótábort építhet fel. Ügyfelei értékelésekkel és véleményekkel fejezhetik ki elismerésüket: a +1 gombbal jelezhetik, ha teszik a tartalma, és újra megoszthatják Google+-bejegyzéseit az interneten.
Tegye egyedivé Google megjelenését
google-uzleti-aloldal7uuuuj
Tűnjön ki a konkurens cégek közül, és tegye egyedivé a Google megjelenését!

A Google Belső nézet túra a Google egyik leginnovatívabb terméke, mellyel egyértelmű előnyre tehet szert a versenytársakkal szemben.