Google Street View Belső nézet túra

Mi az a Street View | Megbízható Ügynökség?
A View Panorama Kft. Magyarországon az első jóváhagyott és minősített ügynökség a Google által.  A minősítés igazolja, hogy a legmagasabb színvonalú túrákat készítjük el ügyfeleink számára. A Google Street View 360° panorámái internetes felhasználók millióit szolgálja ki minden nap, több száz városról, több tucat országban az összes kontinensen, világszerte.

A Belső nézet virtuális túra a Google Maps technológiájával több mint egyszerű fotózás.
Egyedülálló élmény, mely ügyfelei részére belátást enged vállalkozásának belső tereibe a nap 24 órájában, évi 365 napon keresztül.

Google Keresés
googleturaoldaluj-11-07jo
A Google rendszerében tárolt céges adatlap rendkívül hasznos eszköz, melynek értéke a láthatóságában rejlik. Tegye még hangsúlyosabbá a vállalkozása online jelenlétét az Utcakép segítségével.
Az elkészült túra megjelenik majd a Google profiljában található térkép elemei között.
Google Térkép
googleturaoldal2-11-07-jo
Az első találkozások mindennél fontosabbak.
Tegyen meg mindent azért, hogy a potenciális ügyfelek pozitív benyomást szerezzenek a vállalkozásáról, amikor először keresik fel a Google Térkép segítségével. Az elkészült Belső nézet túra megjelenik majd a Google Térképen bal oldalt, középen „Belső nézet” és „Utcakép” néven.
Google Belső képek
googletúraoldal3
Jelenlétén a Google-on prémium minőségű, 360°-os virtuális bemutatókkal növelhet, amelyek az Utcakép technológiáján alapulnak.
Google +
googletúraoldal4
A Google+ oldalak hatással vannak a keresési eredményekre. Ha egy cégnek van üzleti célú Google+ oldala, azzal előnyt szerezhet a versenytársaival szemben.
Az összes platformon

A Google belső nézet virtuális túrái mára már minden platformon elérhetőek. Legyen az MAC, Windows, Ipad, Iphone vagy akár Android tablet.

applefamily
Google Esettanulányok

Tekintse meg, hogyan nyújtott előnyt a Belső nézet túra más vállalkozásoknak

Leekes Bevásárlóközpont
A Belső nézet túra 20%-kal növelte a bevásárlóközpont forgalmát az elmúlt egy évben. Ez egy jó példa a forgalomnövelésre kiskereskedelmek esetében.
Megtekintés
NYC Étterem Hét
Azoknak az éttermeknek, amelyek rendelkeznek Belső nézet túrával, 30%-kal nőtt a rákattintásokból származó foglalásaik száma a Google keresőrendszerén keresztül.
Just Food for Dogs
A Just Food For Dogs 50%-os növekedést tapasztalt a Google keresőrendszerén keresztül történő átkattintások miatt, mióta publikálva lett a Belső nézet túrája.